Karin Thyr
Yoga World

Väl hemkommen  var det bara att ta itu med den övervuxna trädgården här hemma. Myggen älskar mig! Fick ett bra tips på hemgjort myggmedel som jag tänkte testa! Ursprungs receptet kommer från http://www.yogawithadriane.com
Det luktar fantastiskt gott och är superenkelt att göra. Funkar det…? Det återstår att testa!

Hemgjord Myggspray

Till en sprayflaska som rymmer ca 5 dl:

15 droppar lavendel olja

3-4 msk vanilj extrakt

1 dl citron juice

Fyll upp flaskan med vatten

Skaka

Det var det hela! Lätt som en plätt. Lycka till med att jaga bort myggen i sommar!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.