Karin Thyr
Yoga World

Jag har skrivit om core från ett annat perspektiv än bukmuskulatur tidigare. Core – det som är kärnan i dig. Den plats inom dig därifrån allt som är du utgår.

Att återknyta till den här platsen ger oss stabilitet och kraft. Ger oss möjlighet att resa oss. Genom ständig kontakt med ditt inre blir du påmind om vad som är dina önskningar, drömmar och visioner. Du blir påmind  om vad som är rätt väg för dig.

Här finns svaren. Här finns kraften. Här finns allt du behöver.

När du är i kontakt med din core känner du dig sann, äkta och på rätt väg.

För mig är core strength en oändligt stark flod av kraft som verkar för mig och med mig så att jag kan vara den bästa versionen av mig.

*Grunda- en av CSV yogans grundpelare och en av de 7 coreprinciperna. Vill du veta mer om CSV YOGA och dess filosofi gå till www.karinsyogaworld.com

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.