Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldLivsstil

En nyårsgåva till dig!

Varje år gör jag bokslut. Jag ser tillbaka på mitt år. Vad har varit bra – vad har varit mindre bra? Jag summerar, reflekterar och kontemplerar. I vilken riktning ska jag gå? Vad blir mitt nästa steg?

Jag har en nyårsgåva till dig. En PDF jag tagit fram som hjälper mig att summera mitt år.

Gå till min hemsida www.karinsyogaworld.com och prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du mitt häfte Återblick helt utan kostnad. Dessutom får du kontinuerlig information om mina utbildningar, workshops och yogaresor.

Jag önskar dig ett gott slut och ett riktigt gott nytt år.

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.