Karin Thyr
Yoga World

Det slår mig varje gång jag kliver upp på mattan att det som utmanat mig mest inte är de avancerade positionerna utan att vara i stillhet.
Nu för tiden älskar jag det och längtar… men förr ville jag fly.
Jag hade varken tid eller lust att möta det som kom, jag ville vidare och bocka av ännu en klass!
Det är i stillheten, mellan andetagen jag återknyter och landar ner i det som är jag. Stillheten och vilan är en förutsättning för rörelse.

Det har blivit viktigare och viktigare med vila och stilhet. Världen snurrar fortare nu. Jag har bestämt mig för att söka stillhet varje dag på något sätt och någon gång under dagen. Hjärnan får en paus från all socialmedia och alla skärmar. Det räcker med 10 min för att jag ska känna effekten, lugnet sprider sig i kroppen och jag stannar upp i tanken.

Hur ofta vilar du?

Photo: @nikolastankovicphoto


#yogalivet #csvyoga #yogasverige#thetimeofmylife #karinsyogaworld #raw#csvyogasverige #csvyoga #yogasverige#sommarboost #mylife #yogalife #yogagirl#yogi #yogastrong #yogalivet #yogahiit#yogahippie #yoginilife #instayogi#instayogagirls #yogaontheroad #yogalove#mittliv #yinyoga #gottliv #tacksam

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.