Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Vad inspirerar dig?

Vad gör dig glad, gör att du känner flöde, får energi och inspiration?

För mig är det en mängd olika saker. Jag har bestämt mig för att ge mig själv en påfyllningsdos av inspiration i present varje dag. Varje dag gör jag något, för att fylla på inspiration. Det kan vara att lyssna på en pod, gå ut och lyssna på livemusik, prata med någon av mina inspirerande vänner, läsa en artikel eller gå en promenad.

Kan du göra 1 sak idag som är bara för dig? För att du ska känna dig påfylld och inspirerad? Vad skulle det vara? Berätta!

Jag tog med mig maken till 3rd and Lindsley där radioshowen Roots bjöd på livemusik och massor av inspiration!

Namaste

/Karin

3rd and Lindsley I Nashville där livemusiken och inspirationen flödar!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.