Karin Thyr
Yoga World

Vi närmar oss jul – många av oss drömmer om lugn och ro men känner stress och press från alla håll och kanter.

Jag vill ge dig en julgåva.

Min guide till 10 dagars lugn och ro. (värde 100 kr)

Klicka här:

Alla som har ett konto kommer att då “kursen” helt utan kostnad. Signa upp och registrera dig så kommer jag lägga till kursen på din profil – helt utan kostnad.

När vi är stressade känns det ofta som en omöjlighet att komma ner i varv. Ofta vet vi inte ens var vi ska börja. Bara vi tittar i kalendern känns det överväldigande. Hur skapar man mer lugn och ro, mer glädje och en enklare vardag? Jag tror det finns lika många svar som människor. Det enda vi har gemensamt är att vi måste börja från den plats vi står på.

Ingen kan göra allt på en gång men med små steg, ett i taget, kan det ske stora förändringar. Att göra små förändringar i sina rutiner och ändra inställning är att ändra riktning. Ganska snart upptäcker du att det gör skillnad. 
Du kommer märka att du är mer inspirerad, motiverad och balanserad. Det är svårt att bryta invanda mönster men genom att lägga till nya vanor och ett nytt förhållningssätt kommer det gå lättare att röra sig bort från det som känns mindre bra i ditt liv.

Den här guiden i tio steg under 10 dagar innehåller små ”mikroförändringar” som kräver en minimal insats men ger stor utdelning. Se det som en utmaning eller ett äventyr! Allt du behöver är ett öppet sinne. Känn efter hur du påverkas!

Ha en riktigt fin jul och hoppas du hittar lite lugn och ro för både kropp och själ.

Namaste

Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.