Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Januaridieten

Nu är den här! Nu ska vi strama åt och späka oss! Men inte som du tror…

Traditionsenligt så rullar januaridieten igång i vårt hus och vårt liv. Ungarna suckar lite när de inser att vi nu kommer äta de mest märkliga måltider och skrapa ur alla burkar och flaskor till till sista droppen.

Jag startade Januaridieten för några år sen tillsammans med Anna Uhlin Landh. Vi var inspirerade av Eliza Crozz som är en mästare på att spara, trolla med knäna och få lite att räcka till många.

Under den här månaden vill jag försöka inspirerar dig att SPENDERA mindre och ta vara på det du har.

Den första utmaningen: GE BORT 31 SAKER

Under vår “sparmånad” försöker vi hitta tillfällen att dela med oss till andra. Kanske känns det konstigt att börja en sparmånad med att ge bort saker, det blir nästan bakvänt men märkligt nog är det så att ju mer vi ger bort desto större överflöd får vi. Vi får mer och då kan vi ge bort mer. I processen att dela med oss känner vi oss också gladare.

Att ge och dela med sig känns som en superbra start på det nya decenniet! Du kanske väljer att ge bort 31 saker som du inte längre behöver, kläder, möbler, böcker eller saker du inte längre använder som kan vara till nytta för någon annan. Ett annat alternativ är att bjuda någon på mat, skicka ett tackbrev, lära någon något nytt, sitta barnvakt, lyssna, ge någon en massage, skotta uppfarten (om vi får någon snö!) till grannen. Vad du ger är upp till dig.

Var uppmärksam för oväntade gåvor som du får under januari och återkoppla gärna med kommentarer på bloggen och berätta om både det du ger och får. Nu kör vi! Januaridieten 2020 is on!

Dela med dig om egna spartips och låt oss inspirera varandra!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.