Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Nyårskarameller och löften

Ett nytt decennium står för dörren. Tid att zooma ut och värdera, omvärdera. Tid för nytt och tid att säga farväl.

Många är de löften som brutits halvvägs in i januari. Jag har bestämt mig för att investera i mig själv det här året och decenniet på olika sätt. I bloggen kommer jag dela med mig av mina tankar och eventuella tips som jag märker funkar (eller inte funkar). Jag hoppas vi kan dela erfarenheter och lyfta frågor som dyker upp på vägen.

Dessutom vill jag fortsätta lyfta fram kvinnor som inspirerar och motiverar under rubriken “I kloka kvinnors sällskap”. Har du något förslag på en kvinna som du tycker jag ska ha med i bloggen får du gärna höra av dig till mig. Karin@yogada.se

Hoppas du får en fin start på året!

Namaste LOVE, LIGHT & FIRE

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.