Karin Thyr
Yoga World

Ibland är det så att vi behöver hjälp. Hjälp att hitta riktning, hjälp att bolla en idé, att skapa en plan för livet eller ett specifikt projekt eller livsmål.

Jag tror att allt börjar med dig. Därför erbjuder jag nu mentor och coachingprogrammet – KICK ASS AT BEING YOU!

Jag vill hjälpa dig att hitta dina superkrafter. Jag vill inspirera dig att omfamna allt det som är du, äga det och låta det genomsyra allt du gör så att du kan bli den bästa versionen av dig.

Det handlar om att Våga vara du – hela vägen! Tag ett kliv inåt och lär känna dig själv. Vilka är dina superkrafter, vad gör dig unik och hur kommunicerar du det med människor du möter? Lita på att du räcker till. Det du erbjuder är unikt för att det är bara du som kan göra det på ditt sätt.

Hur jag jobbar?

Vi börjar med dig – din historia. Vem är du? Var kommer du ifrån och vad har du för erfarenheter? Vilka är dina superkrafter? Det kan handla om både dig som person, yogalärare eller företagare?

Jag är ett bollplank, en idéspruta, en guide, en hejare på att skapa en action plan som kommer leda dig framåt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder och jag kan motivera dig att ta ett kliv i riktning mot dina drömmar.

Samtalet kan se olika ut – alla samtal är unika och vi utgår helt ifrån dig. Om jag känner dig sen innan kanske vi kan starta rakt av – annars kanske det tar en stund att lära känna varandra. Vi fokuserar på dina möjligheter och mindre på dina begränsningar. Du kan ha en konkret fråga, idé som du vill bolla eller så är det förvirrat och stökigt. Vi hittar en väg tillsammans så att du kan lysa som den stjärna du är!

Gå till yogadaonline.se för att läsa mer om min coachingverksamet!

Vill du leva autentiskt och vara sann mot dig själv? Vill du identifiera dina superkrafter? Vill du hitta ditt core message? Vill du ha mer frihet i ditt liv? Vill du ta kloka beslut som har förankring i dig? Vill du ta ett steg i riktning mot dina drömmar? Vill du skapa ditt eget drömliv? Vill du utvecklas?

Är du yogalärare och behöver ett bollplank inför hösten?

Hur ska jag lägga upp mina klasser? Hur jobbar man online och i en studio parallellt? Behöver du inspiration? Vill du lära dig mer om hur du bygger sekvenser och skapar roliga, inspirerande klasser med innehåll för dina elever? Har du frågor kring yogayrket och hur du utvecklar din yogabusiness? Lär dig marknadsföra ditt core message i din kommunikation online och i möten med andra människor. Planera en workshop Skapa en onlineplattform/en onlinekurs Marknadsföring och Sociala medier Inspiration och motivation.

Gå till www.yogadaonline.se och boka in en första träff med mig. Mötet sker online via zoom.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Namaste

Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.