Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Dag 2 Yoga Shred Burpees

Jag visste ju att jag inte skulle kunna göra burpees med min nyopererade fot men tänkte att squats fixar jag. Jag kör min egen grej. OJ, OJ OJ vilken träningsvärk jag hade i morse i höger ben. Höger ben har ju inte jobbat alls på 6 veckor… Men med lite mjuk uppvärmning lyckades jag få ihop 125 squats idag på morgonen + en belly bonfire shred!

Jag får jobba. med att inte jämföra mig själv med mig själv. Hur det var innan operationen. Vad jag kunde med lätthet och vad som nu är i princip omöjligt. Jag måste se de små framstegen. Som att jag idag kunde kliva fram från hunden och faktiskt ta mig upp i en hög lunge även om det var vingligt.

Sakta, långsamt….

Hur går det för dig?

125 squats senare….
Höger fot möter mattan… som att börja från början…
125 yoga shred burpees senare! Nu får Göran bada!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.