Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Storleken har ingen relevans!

Igår råkade jag scrolla förbi ett instagraminlägg där man hyllade en, vad man refererade till som “plus size” modell för hennes framgångar i modevärlden. Först blev glad och tänkte Yeah! En sekund senare tänkte jag Ehhh??? Varför kan man inte bara hylla henne framgångarna? oavsett storlek???

Jag har kämpat med min vikt så länge jag kan minnas och kan har blivit kallat stor, rund eller fått höra kommentarer som “när man har kraftig benstomme som du”, när man är lite större. Dessa är några av de saker som sagt utan syfte att vara elak. De fula, elaka namnen och kommentarerna lämnar vi utanför det här inlägget. Jag undrar: Måste vi nämna storlek när vi hyllar en kvinna för hennes framgång?

Hur vore det om vi sa: Jag älskar ditt arbete! Du ser fantastisk ut! och i det här specifika fallet: Grattis till dina framgångar. Du förtjänar det. Jag vet att det krävt massa arbetet, tid och engagemang att nå dit du nått. Bra jobbat!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.