Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Vilken utbildning passar mig?


Det finns mängder av olika utbildningar med olika inriktningar. Det kan kännas som en djungel när man börjar googla runt.


Mina tips är:

VÄLJ EN YOGAFORM som INSPIRERAR dig. Som du mår BRA av! Testa olika sorters yoga och när du landar en form som du inte kan få nog av – har du hamnat rätt.

VÄLJ EN LÄRARE som du har FÖRTROENDE för, som har TID för varje enskild elev, som INSPIRERAR dig både på och utanför yogamattan.

VÄLJ EN UTBILDNING där du får TID ATT TRÄNA PÅ ATT INSTRUERA – Många utbildningar saknar det här momentet helt. Det är lätt att glömma bort: att yoga själv och att lära ut yoga är två helt olika saker.

EN UTBILDNING där du får TID ATT LÄRA DIG BYGGA INSPIRERANDE KLASSER – Vissa yoga traditioner har färdiga sekvenser och en viss ordning man gör positionerna i. Men när du lär dig hur du väver ihop positioner i sköna flöden med genomtänkta övergångar skapar du en upplevelse för dina elever. Du får utrymme att färga klasserna med ditt eget budskap och det är det som gör dig till en unik autentisk lärare

VÄLJ EN UTBILDNING som ger dig GRUNDLÄGGANDE FÖRSTÅELSE FÖR HUR KROPPEN FUNGERAR I RÖRELSE – det är lätt att vi skadar både oss själva och våra elever. Du kanske inte måste kunna namnen på alla ben och muskler i kroppen MEN du måste förstå och kunna tillräckligt så att du kan undervisa tryggt och säkert utan risk för skador.

VÄLJ EN UTBILDNING där du får UTRYMME ATT UTVECKLAS – För att förstå var vi är på väg behöver vi förstå var vi kommer ifrån. Därför söker vi inåt och lär känna oss själva på djupet. Inom YOGAFILOSOFIN kan vi hitta nycklar till hur vi hittar balansen, även i den tid vi lever idag.

VÄLJ EN UTBILDNING där det finns tid för INDIVIDUELL COACHING och VÄGLEDNING

Längtar du efter att dyka in i yogan, att utvecklas själv och att lära dig hur du undervisar? Då är min Core Strength Vinyasa Yogalärarutbildning för dig!
Ny utbildning våren 2023. Tveka inte utan hör av dig till mig för att boka in ett samtal.


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.