Karin Thyr
Yoga World

Brukar jag och min vän Jenny säga när vi vill öka flödet i livet på olika sätt. Ganesha undanröjer hinder och symboliserar en bra start. När vi tar oss igenom, förbi och röjer undan det som hindrar oss innebär det utrymme eller space. Utrymme för energier och goda krafter att flöda, utrymme att skapa nytt, göra plats för nytt och öppna upp för möjligheten att låta saker komma till oss.

Ganesha representerar också framsteg, tillväxt och kommer med det goda.

Jag tror inte på Gudar som Ganesh men jag tror på kraften i att slå sig fri från det som håller oss tillbaka och gamla sanningar som hindrar tillväxt. Om du ständigt tänker. Jag är en sån som inte kan hålla i pengar, eller jag är en slarver, jag får aldrig en bra lön, jag kommer aldrig hitta kärleken så kommer du såklart spendera varenda krona, aldrig våga löneförhandla eller öppna upp för möjligheten med en ny relation.

För mig, som är full av gamla sanningar som knackar mig på axeln så fort jag är redo att ta ett steg i någon riktning, hjälper det att skapa en liten ceremoni – eller säga ett mantra.

Mantran är vibrationer. Vibrationer som släpper på spänningar och blockeringar som ökar eller flyttar energier.

Affirmationer är kraftfulla ord, användbara när vi vill uppnå förändring i vår mentala hälsa och vårt mående.

Mantra för rikedom och framgång: “OM Shreem Maha Lakshmiyei Namah”

Tänd ett ljus och ge hela hjärtat när du upprepar det här mantrat som sägs kunna inbringa rikedom och lycka

Affirmation för bättre sömn: Jag är lugn och stilla. Stillhet i kroppen ger stillhet i sinnet. Varje utandning leder mig in i avslappning. Jag välkomnar sömn och vila”

Mantra för glädje: Sarve bhavantu sukhinah: Låt oss alla vara glada.

Mantra för FRED: Om shanti shanti shanti –  “Fred, fred, fred”

För inre fred, stillhet och frid i kropp, sinne och själ.

Chant away!

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.