Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldOkategoriseradeutbildningyinyogautbildningYogayogavideo

Längtar du efter en yogautbildning?

Foto: Nikola Stankovic

I höst kommer jag hålla i två utbildningar.

En för dig som vill börja din resa mot en 200h certifiering och en för dig som vill fortsätta och bygga på din utbildning.

Redan nu på söndag håller jag ett zoom möte för dig som är nyfiken på min 300h utbildning som kommer att gå av stapeln i Cape May – USA.

.Inbjudan till zoom-möte inför vidareutbildning 300h 

Jag har också ett supererbjudande till dig som vill gå min och Sofia Hillboms YINYOGALÄRARUTBILDNING online. Hela 1000 kr rabatt nu under Juni. Passa på att fördjupa dina kunskaper.

Använd koden VIPJUNI när du checkar ut.

http://www.yogadaonline.se

Shine You are a star – Core Strength Vinyasa Yogalärarutbildning (200h) 
Är du intresserad av att ta din yogapraktik till en ny nivå?Addera rörelselära, fysik och holistiskrörelseanatomi till din praktik och lära dig övergångar som boostar dina och dina elevers styrka, energi och flexibilitet. Yoga på ett sätt som förebygger skador och stärker dig inifrån och ut. Vill du vara en del av den nya generationens yoga?​Stärk dig själv på alla nivåer med den nya generationens yoga som integrerar anatomi och rörelselära från ett nytt perspektiv. Bygg från grunden och upp  – från insidan och ut. Hitta ditt personliga och unika uttryck i en modern approach på yoga som livsstil. Inspirerande och uppfriskande perspektiv på gamla mönster och traditioner. Kreativa, roliga och utmanande klasser som låter dig svettas och flöda i takt med ditt andetag.


Vi börjar i September 2020 men du kan börja med din förberedande onlinemodul redan idag!Mer info hittar du här: www.karinsyogworld.com

Har du redan en lärarutbildning men är sugen på mer? Då kanske det här är något för dig? Välkommen på vårt zoom möte för mer information!

Rockstar Advanced Yoga Teacher Training (300 hour)
Are you ready for a deeper dive into your practice, your roll as a yoga teacher and into you?
This advanced 300 h training will enhance your own practice, your anatomy knowledge, asana practice, sequencing, teaching, philosophy and ”level up” all the skills that you developed in your 200 h training. Learn the tools to move beyond ”drop in studio classes” and get inspired to develop an online presence in your community, create workshops and retreats.Inbjudan till zoom-möte inför vidareutbildning 300h 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.